dinsdag apr 28

Snor TV

Bierspellen

( 32 Stemmen )

Benodigdheden:

  • Drank
  • Een knipseltje van een snor
  • TV

Dit spelletje kwam ik ergens tegen op een website, waarbij je een snorretje uit het plaatje hieronder uitknipt en deze op je TV plakt. Elke keer als iemand gezicht zo in beeld is dat de snor in zijn of haar gezicht past, moeten jullie drinken. Dit werkt natuurlijk het best met reality programma's of spelshows, waarbij veel mensen in beeld komen.

Plaats reactie

Eerst denken, dan posten!

Beveiligingscode
Vernieuwen

Bax Uitgelicht

Product
Paiste Rude 14 inch sound edge hi hat    

Voor een zeer heldere en rauwe hihat kiest u de Paiste Rude 14 inch Sound Edge hi-hat (met gegolfd onderbekken ter voorkoming van airlock). De succesvolle RUDE-serie is geschikt voor rock, metal, punk en andere ruige genres.

Product
Ibanez S5521Q NGB S Prestige Nebula Green Burst    

Adembenemende looks, Super Wizard HP-hals, afgeronde jumbo-frets, twee humbuckers en Gotoh Magnum Lock-stemmechanieken. De Ibanez S5521Q-NGB is een voornaam instrument. Made in Japan!

Product
DB Technologies SUB 05D actieve subwoofer    

Deze hoogwaardige subwoofer maakt het mogelijk om een perfect beeld van de lage tonen te geven. De SUB 05-D van dB Technologies is zeer geschikt voor de professionele gebruiker. Vol power en een goede klank.

Product
Showtec Creator 2048 DMX controller    

Voor het aansturen van complexe lichtinstallaties draait deze Showtec Creator 2048 zijn hand niet om! Hij kan maar liefst 2048 DMX-kanalen uitsturen en wordt inclusief flightcase en stofhoes geleverd. Klaar om te touren!

Product
Nino Percussion NINO5GG 10 inch handtrommel grass green    

Breng verschillende ritmes ten gehore op de NINO5GG handtrommel. Nino Percussion levert een grasgroene handtrommel met een diameter van 10 inch. Vervaardigd uit hoge kwaliteit kunststof en licht van gewicht.

Product
KRK VXT 6 grill    

Pimp uw KRK VXT 6 monitor met deze strakke grill van gaas. Het oplichten van het logo blijft zichtbaar en er is geen negatieve geluidsbeïnvloeding. Dit product bestaat uit twee stuks voor één paar monitoren.

Product
Aquarian Regulator small offset zwart bassdrumvel 22 inch    

Aquarian 22 inch Regulator small offset zwart bassdrumvel

Product
Auralex CornerFill absorptiebalk 5.08 cm lichtgroen    

De CornerFill 2" van Auralex is een absorptiebalk met een breedte van 5.08 cm per zijde en een lengte van 61 cm. Kleur: lichtgroen.

Product
Eminence Delta 12B luidspreker 12 inch 16 ohm    

Deze woofer heeft een impedantie van 16 Ohm, ideaal voor zelfbouwkasten waar u dubbele woofers in wilt monteren, zoals een dubbel 12 inch combinatie. De woofer speelt het beste in het midlaag, mid en midhoog.

Product
Toontrack Vintage Rock EZX download pack voor EZdrummer    

Altijd al willen drummen als Ringo Star? Met deze collectie vintage drums (Ludwig e.a.) komt dat wel heel dichtbij. Opgenomen in Londen door Peter Henderson (getraind door George Martin), en de ideale drums voor 60's, 70's.

Meer...
  • Momenteel

    86

    Bierspellen in de database!

Laatste Reacties

Aanbiedingen!

Product
Voodoo Lab PPMIN 3.5 mm Mini Plug 2.1 mm Barrel Straight Cable    

Diverse vintage effectpedalen ontvangen hun stroom via een 3.5 mm mini-plug. Deze Voodoo Lab-kabel komt dan van pas. Hij is 'tip positive' (normale polariteit), meet 46 centimeter en heeft rechte pluggen.

Product
SKB iSeries 1209 4 waterdichte flightcase 3 GoPro camera`s    

De sportieve, stevige en hoogwaardige GoPro-camera verdient duurzame bescherming tijdens transport. Met deze SKB-koffer kunt u zelfs drie van deze camera's meenemen, inclusief accessoires. Topkwaliteit koffer uit de 3I-serie.

Product
Motu Ultralite mk3 Hybrid USB en FireWire audio interface    

De nieuwste audio interface van MOTU is de Ultralite mk3 Hybrid. Uniek aan deze fantastische geluidskaart is dat hij op zowel USB als FireWire werkt.

Product
SONiVOX Chocolate Sticks Vol. 1 sample cd    

Chocolate Sticks van SONiVOX is een veelzijdige collectie met meer dan 1200 drumloops en 650 one-shots. Deze geluidenbank biedt voor elk wat wils, of u nu metal, rock, pop of singer/songwriter muziek aan het componeren bent.

Product
Presonus StudioLive 328AI actieve luidspreker    

De 328AI heeft een 8 inch coaxiale driver, welke word geflankeerd door tweee 8 inch woofers. Deze topkast biedt weergaloze prestaties. Zowel op het gebied van audio als draadloze connectiviteit en communicatie.

Meer...

Like ons!

Contact

Voor vragen, adverteerders en feedback; neem contact op met de beheerder.

Onze privacy disclaimer.