vrijdag aug 01

Hoe versier je een man?

( 20 Stemmen )

Tips!
Hoe versier je een man?

  1. Durf je niet recht in zijn gezicht te zeggen dat je hem leuk vindt doe het dan via e-mail of sms. Zo weet hij meteen waar hij aan toe is en dat vinden mannen prettig. De boodschap moet duidelijk zijn: Je vindt hem leuk en zou hem wel beter willen leren kennen.

  2. Ook mannen zijn erg gevoelig voor lichaamstaal en non-verbale communicatie. Een aanraking en een blik zeggen vaak heel veel. Raak hem eens aan in een gesprek of als hij je aan het lachen maakt. Kruip tegen hem aan in de bank of pak zijn hand tijdens een wandeling. Deze signalen geven aan dat je open voor hem staat en zorgen ervoor dat hij zichzelf ook wat opener opstelt.

  3. En dan het oogcontact... Kijk hem iets langer aan dan gebruikelijk, gooi er een lieve glimlach tegenaan. Kijkt hij dapper terug of doet hij verlegen? In beide gevallen zit je goed. 

Omdat mannen gewend zijn dat er eigenlijk zelden door vrouwen versierd wordt zeggen ze het een aangename verrassing te vinden als een vrouw eens het initiatief neemt. Echter, de praktijk is over het algemeen anders. Veel mannen schrikken hiervan, waardoor je het tegenovergestelde bereikt van wat je wilt: de man trekt zich terug. Dus als je echt goed bent laat je hem geloven dat hij de touwtjes in handen heeft.

 

Bron: http://lust.crumm.nl/template_permalink.asp?id=355

Reacties  

 
0 # Dizzy+Micky 15-04-2012 13:36
Staat nu ook op onze blog ;) :lol:
www.friends4everfun.blogspot.com ;)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
+1 # verliefd meisje 13 12-07-2012 21:39
ik vind een jongen heel leuk! en ik denk dat ik met deze tips een stapje verder kom dankje!! ;)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
+2 # Vriendinnetje van... 27-07-2012 01:03
Ik ben zo verliefd en ik wil wel tongen
maar ik durf het niet en ook niet te vragen!! 
Ik ben bang dat hij me dan vies vind. We
Hebben het er wel eens over gehad maar
hij deed een beetje vaag erover dus ik weet het nog
niet of hij het wel of niet wil!!!!!!!
H E L P. M I J. A L S J E B L I E F T!!!!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
0 # Verlieft meisje 11 08-02-2014 00:41
Hey ik ben op een jongen verlieft die het al met
Iemand heeft ik ben smoor wie kan mij aub helpen?????
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 

Plaats reactie

Eerst denken, dan posten!

Beveiligingscode
Vernieuwen

Bax Uitgelicht

Product
Fender CB 100CE elektrisch akoestische basgitaar    

De Fender CB-100CE: een prima elektrisch-akoestische basgitaar. Deze bas, van het beroemde Fender, heeft een volle, heldere akoestische sound en beschikt over een Isys III preamp met stemapparaat, voor podium-gebruik.

Product
Showtec 16A krachtstroomkabel 5x2.5mm2 50 meter    

De Showtec 16A krachtstroomkabel 5x2.5mm2 50 meter verzorgt over grote afstand een onberispelijke stroomoverdracht. Deze robuuste kabel is uitgevoerd in neopreen en voorzien van veilige CEE-aansluitingen.

Product
Eurotruss FD 34 vierkant truss 350 centimeter    

Trussen worden gebruikt bij vele toepassingen in de evenementenbranche, beurzen, theaters etc. Hij heeft een vierkant profiel geometrie en is geschikt voor middelzware belastingen. Deze truss heeft een lengte van 3.5 meter.

Product
Arturia V Collection 3 virtuele synthesizer software bundel    

Maar liefst 10 titels in één bundel: De Arturia V Collection 3 biedt een reeks bekroonde virtuele synths. Van ARP2600V tot Wurlitzer V. Standalone of als plugin te gebruiken. Een droom voor de synthesizerliefhebber!

Product
Gibraltar Hardware SC GRSK rack onderdelen survival kit    

Moet u drummen op een podium? Voorkom dat de wet van Murphy bewaarheid wordt en houd dit noodsetje nabij. Bevat o.a. vleugelmoeren en sluitringen.

Product
Universal Audio UAD 2 Satellite Quad Custom DSP kaart    

FireWire DSP-kaart van Universal Audio met 4 SHARC DSP's, voor Mac en Windows 7. De plug-ins van Universal Audio emuleren legendarische studio-effecten van grootse merken uit de professionele audiowereld.

Product
Sony Pro HDR MV1 handheld audio en videorecorder    

De Sony Pro HDR-MV1 laat u in uistekende kwaliteit (Full HD) videoclips, live-optredens en hele (theater) uitvoeringen opnemen met een geweldige surround geluidskwaliteit.

Product
Konig allround 10w megafoon met opnamefunctie    

Megafoon met een 10 Watt versterker aan boord. Hierdoor bent u op 200 meter nog steeds te horen. Met ingebouwde sirene en een opnamefunctie van 10 seconden om een bericht in te spreken en af te spelen.

Product
DAP IMIX 7.1 rackmixer    

De DAP IMIX-7.1 is een 2U rackmixer, voorzien van 3 master-uitgangen. Hiermee is drievoudige volume- en toonregeling mogelijk. Samen met een ruime hoeveelheid aansluitingen is deze rackmixer perfect voor horecagelegenheden.

Product
Pro mark TX747W hickory drumstokken    

De Pro Mark TX747W drumstokk lijkt op een 5A, maar is iets dikker. Ook heeft hij een grotere tip, wat voor meer volume zorgt, zonder dat u harder hoeft te slaan.

Meer...

Laatste Reacties

Aanbiedingen!

Product
Meinl Classics C13MH Medium Hi hat    

Een goede hi-hat is van onschatbare waarde. Niets heeft zo'n ritmisch bindende functie als een hi-hat. Deze Medium Hi-hat van Meinl is zeer geschikt voor brede inzet. De C13MH biedt een kraakheldere chick en een warm geluid.

Product
Yamaha Motif XF6 40th Anniversary Box    

Ter gelegenheid van 40 jaar Yamaha synthesizers wordt deze Motif XF6 nu met een speciale 40th Anniversary Box geleverd. Deze synthesizer is door zijn vele opties en mogelijkheden geschikt voor de veeleisende gebruiker.

Product
UDG CD Wallet Digital 24 cd map roze    

CD-map van UDG. De CD Wallet 24 is geschikt om 24 cd's of dvd's te vervoeren, inclusief artwork en boekjes. Kleur: roze.

Product
SKB 3I 0907 MC3 koffer voor drie microfoons    

Dit is een topkwaliteit koffer voor drie microfoons, zelfs binnen SKB is dit (de 3I-serie) het neusje van de zalm. De uitsparing in de schuimvulling is aan te passen. Het geheel is waterdicht en slijtvast.

Product
Decksaver Pioneer XDJ AERO stofkap    

De Decksaver Pioneer XDJ-AERO stofkap combineert vorm en functie. Voortaan blijven de ruimtes rond en tussen de kwetsbare faders en jogwheels stof- en vetvrij. Uw kostbare apparaat blijft dus in topconditie.

Meer...

Like ons!

Contact

Voor vragen, adverteerders en feedback; neem contact op met de beheerder.

Onze privacy disclaimer.