woensdag juli 23

Hoe versier je een man?

( 20 Stemmen )

Tips!
Hoe versier je een man?

  1. Durf je niet recht in zijn gezicht te zeggen dat je hem leuk vindt doe het dan via e-mail of sms. Zo weet hij meteen waar hij aan toe is en dat vinden mannen prettig. De boodschap moet duidelijk zijn: Je vindt hem leuk en zou hem wel beter willen leren kennen.

  2. Ook mannen zijn erg gevoelig voor lichaamstaal en non-verbale communicatie. Een aanraking en een blik zeggen vaak heel veel. Raak hem eens aan in een gesprek of als hij je aan het lachen maakt. Kruip tegen hem aan in de bank of pak zijn hand tijdens een wandeling. Deze signalen geven aan dat je open voor hem staat en zorgen ervoor dat hij zichzelf ook wat opener opstelt.

  3. En dan het oogcontact... Kijk hem iets langer aan dan gebruikelijk, gooi er een lieve glimlach tegenaan. Kijkt hij dapper terug of doet hij verlegen? In beide gevallen zit je goed. 

Omdat mannen gewend zijn dat er eigenlijk zelden door vrouwen versierd wordt zeggen ze het een aangename verrassing te vinden als een vrouw eens het initiatief neemt. Echter, de praktijk is over het algemeen anders. Veel mannen schrikken hiervan, waardoor je het tegenovergestelde bereikt van wat je wilt: de man trekt zich terug. Dus als je echt goed bent laat je hem geloven dat hij de touwtjes in handen heeft.

 

Bron: http://lust.crumm.nl/template_permalink.asp?id=355

Reacties  

 
0 # Dizzy+Micky 15-04-2012 13:36
Staat nu ook op onze blog ;) :lol:
www.friends4everfun.blogspot.com ;)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
+1 # verliefd meisje 13 12-07-2012 21:39
ik vind een jongen heel leuk! en ik denk dat ik met deze tips een stapje verder kom dankje!! ;)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
+2 # Vriendinnetje van... 27-07-2012 01:03
Ik ben zo verliefd en ik wil wel tongen
maar ik durf het niet en ook niet te vragen!! 
Ik ben bang dat hij me dan vies vind. We
Hebben het er wel eens over gehad maar
hij deed een beetje vaag erover dus ik weet het nog
niet of hij het wel of niet wil!!!!!!!
H E L P. M I J. A L S J E B L I E F T!!!!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 
 
0 # Verlieft meisje 11 08-02-2014 00:41
Hey ik ben op een jongen verlieft die het al met
Iemand heeft ik ben smoor wie kan mij aub helpen?????
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
 

Plaats reactie

Eerst denken, dan posten!

Beveiligingscode
Vernieuwen

Bax Uitgelicht

Product
Daddario EXP140 snarenset voor elektrische gitaar    

Deze EXP140 van D'addario is een snarenset voor elektrische gitaar. De nikkel omwonden staalsnaren hebben een speciale coating waardoor ze beter bestand zijn tegen corrosie en dus veel langer meegaan! Maten: 010-052.

Product
Fixapart derde hand met vergrootglas    

Voor nauwkeurige klusjes die eigenlijk 3 handen vergen, kunt u dit handige apparaatje aanschaffen. Dankzij het vergrootglas wordt alles net wat beter zichtbaar. De derde hand is helemaal verstelbaar naar uw wens.

Product
Neutrik NP2RX Timbre jackplug met klankkarakter regelaar    

Verander het klankkarakter van uw elektrische gitaar middels de handige Timbre toonregelaar. De NP2RX is te solderen aan uw gitaar instrumentkabel om zo gebruik te maken van deze innovatieve plug.

Product
Best Service Cantus Gregorian Chants koor plugin    

Meesterwerk van Eduardo Tarilonte: Cantus Gregorian Chants van Best Service. Met dit virtuele instrument zijn levensechte, sfeervolle Gregoriaanse koorpartijen te produceren. Inclusief Wordbuilder, voor custom-made gezangen.

Product
Real McCoy RMC8 Guitar Eqwahlyzer wah pedaal    

De Real McCoy RMC8 Guitar Eqwahlyzer is een wah-nzinnig aantrekkelijke combinatie van de geliefde Italiaanse Picture Wah-klanken (RMC4) en een 5-bands equalizer. Ofwel: organische, klassieke wah's met een persoonlijke kleur.

Product
Denon DJ DN HP500 DJ hoofdtelefoon    

De Denon DN-HP500 DJ-hoofdtelefoon is perfect voor budgetten die iets lager liggen. Desondanks heeft de hoofdtelefoon een erg hoog bling-gehalte en een gevoeligheid van 103 dB. Dat is niet mis!

Product
Klotz M1FP1N0100 Neutrik XLR F 3p jack 2p microfoonkabel    

Met de Klotz M1FP1N0100 Neutrik XLR/F 3p - rechte jack 2p microfoonkabel 1 meter weet u precies waar u aan toe bent. Zowel de XLR-aansluiting als de jackplug zijn van Neutrik.

Product
Procab CAB505 speakON female female Neutrik 3.00 m    

Met deze Procab CAB505-speakerkabel worden luidsprekers op hoogwaardige wijze voorzien van geluid. Neutrik NL4FX-connectoren zorgen voor -eventueel bi-amped- signaal. De flexibele kabel bevat 4x2,5 mm² aders en is 3m lang.

Product
Evans B10G2 10 inch G2 coated    

Evans B10G2 10 inch G2 coated

Product
American DJ Magic 260 DMX controller    

Een compacte controller met uitgebreide mogelijkheden. De Magic 260 van American DJ is met name geschikt voor middelgrote installaties met professionele toepassingen. Het programmeren is eenvoudig met de effect-generator.

Meer...

Laatste Reacties

Aanbiedingen!

Product
Eminence PSD 2002 driver (16 Ohm)    

Hij is ontworpen en uitgevoerd met een titanium diafragma. Verder levert de Eminence PSD-2002 driver een hoge belastbaarheid van 80 Watt RMS op 16 Ohm. De PSD 2002 geeft de hoge tonen weer.

Product
Klotz M2FM1 0500 Neutrik XLR 3P XLR 3P 5 meter microfoonkabel    

Met de oerdegelijke Klotz M2FM1-0500 Neutrik XLR 3P - XLR 3P 5 meter kiest u voor zekerheid. De kabel is voorzien van een extra robuuste mantel. De Neutrik XLR-aansluitingen zijn oerdegelijk en uiterst nauwkeurig.

Product
Remo KS 0012 PH Falam Slam Pad 2.5 inch dubbele pad    

Deze dubbele 2,5 inch Falam Slam Pad zorgt ervoor dat de druk van de beaters van uw voetpedalen op een betere manier worden verspreid over het drumvel. Het zorgt voor een fellere, strakkere sound.

Product
Samson AirLine Micro AL2 LM10 zender lavalier (E3 864.500 MHz)    

Deze bodypack-zender en lavalier-microfoon, uit het AirLine Micro Camera-system, vormen samen de Samson AL2-LM10, te gebruiken met een AR2-ontvanger die zendt op frequentie E3 (864.500 MHz).

Product
Magma Laptop Stand Riser rood met hoes    

De Magma Laptop Stand Riser weegt slechts 800 gram. Hij is daarmee waarschijnlijk de lichtste laptopstandaard ter wereld. Hij is geschikt voor laptops van 13 tot 17 inch. Zeer stabiel!

Meer...

Like ons!

Contact

Voor vragen, adverteerders en feedback; neem contact op met de beheerder.

Onze privacy disclaimer.