dinsdag mrt 31

Hoe versier je een man?

( 20 Stemmen )

Tips!
Hoe versier je een man?

 1. Durf je niet recht in zijn gezicht te zeggen dat je hem leuk vindt doe het dan via e-mail of sms. Zo weet hij meteen waar hij aan toe is en dat vinden mannen prettig. De boodschap moet duidelijk zijn: Je vindt hem leuk en zou hem wel beter willen leren kennen.

 2. Ook mannen zijn erg gevoelig voor lichaamstaal en non-verbale communicatie. Een aanraking en een blik zeggen vaak heel veel. Raak hem eens aan in een gesprek of als hij je aan het lachen maakt. Kruip tegen hem aan in de bank of pak zijn hand tijdens een wandeling. Deze signalen geven aan dat je open voor hem staat en zorgen ervoor dat hij zichzelf ook wat opener opstelt.

 3. En dan het oogcontact... Kijk hem iets langer aan dan gebruikelijk, gooi er een lieve glimlach tegenaan. Kijkt hij dapper terug of doet hij verlegen? In beide gevallen zit je goed. 

Omdat mannen gewend zijn dat er eigenlijk zelden door vrouwen versierd wordt zeggen ze het een aangename verrassing te vinden als een vrouw eens het initiatief neemt. Echter, de praktijk is over het algemeen anders. Veel mannen schrikken hiervan, waardoor je het tegenovergestelde bereikt van wat je wilt: de man trekt zich terug. Dus als je echt goed bent laat je hem geloven dat hij de touwtjes in handen heeft.

 

Bron: http://lust.crumm.nl/template_permalink.asp?id=355

Bax Uitgelicht

Product
Road Ready RR12M6U slant flightcase    

Deze slant flightcases van Road Ready bieden 12 U om op te vullen aan de bovenkant, waardoor er aan de voorzijde een grote inbouwdiepte ontstaat! Ideaal voor rackPC's of grote versterkers.

Product
Procab CAV162 RCA male RCA male 1.50 meter    

RCA male - RCA male videokabel.

Product
Fender California speakerkabel Jack Jack 7.5m 2x2.5mm    

Fender California speakerkabel Jack-Jack 7.5m 2x2.5mm - topkwaliteit speakerkabel!

Product
Prodipe Pro 10s V2 10 inch actieve studio subwoofer    

De Prodipe Pro 10s V2 is een zeer betaalbare actieve subwoofer iot de Prodipe Pro-serie. Voorzien van een 10-inch aluminium woofer die een krachtig geluid levert en zeer neutrale en lineaire respons heeft.

Product
Ibanez AC240OPN Grand Concert gitaar    

Deze AC240 grand concert gitaar heeft een open pore finish en mahoniehouten body. Met goede sustain, handzaam formaat en rijke middenklanken is dit een uitstekende gitaar voor solisten en gebruik bij intieme gelegenheden.

Product
Yamaha PA 10 adapter    

Yamaha PA-10 adapter dient als stroomvoorziening voor de Yamaha MG 10, MG 2, MG 8C, MG 8CX, MW 10C en MW 8CX.

Product
Magic Sing DJ Tiamo vol. 2 songchip met 176 EN liedjes    

De apparatuur van Magic Sing is uit te breiden met de nummers van songchips. Bijvoorbeeld deze, met liefst 176 Engelstalige nummers!

Product
Ayra ALO 060 60 Watt DMX LED scanner    

De Ayra ALO 060 is een krachtige 60 Watts LED-scanner. Uitgevoerd met 8 of 11 kanaals DMX-aansturing, muziekgestuurde en ingebouwde programmamodus. Met 8-voudig kleuren- en gobowiel. Goed voor een indrukwekkende output.

Product
Hofner Verythin Custom Sunburst    

De Höfner Verythin Custom Sunburst is een heruitgave van de Höfner 4575 Verithin uit de sixties. Deze zeer dunne, luxe hollow body heeft drie Diamond mini-humbuckers en Höfners unieke 'Blend System' toonregeling aan boord.

Product
Meinl MB400WN RAPC Radial Ply Construction Bongo Walnut    

De MB400WN Walnut is een kwalitatief hoogwaardige bongo set van Meinl. Extra sterke ketels door de speciale RAPC productietechniek. De set bestaat uit een 6.75 inch bongo en een 8 inch bongo. Uniek ophangsysteem.

Meer...

Laatste Reacties

 • ABC'en
  Generating email at a Facebook ID is straightforward, becaus... Bekijk post
  Van Fidelia
 • ABC'en
  Fortunately, you'll be able to easily set this up by forward... Bekijk post
  Van Wilfred
 • ABC'en
  Don't dump it because you may make extra income online selli... Bekijk post
  Van Myra
 • ABC'en
  If you'll rather make the presentation secret to everyone yo... Bekijk post
  Van Josephine
 • ABC'en
  At just once, facebook login: yogishc.com/.../ (http://yogis... Bekijk post
  Van Donette

Aanbiedingen!

Product
Ahead AKPP 5 inch Strap on oefenpad    

Veel onderweg en toch graag oefenen om uw drumtechniek te bevorderen? Dat kan met deze strap-on AKPP 5 inch oefenpad van Ahead! Het slagoppervlak is van gemiddeld hard rubber en heeft een natuurgetrouwe stok-respons.

Product
Mooer Noise Killer noise gate    

De Mooer Noise Killer is onmisbaar gereedschap voor metal-gitaristen en andere muzikanten die hun gitaar-riffs strak en zuiver willen houden. Deze compacte noise gate bezit een threshold-draaiknop en een soft/hard-switch.

Product
Devine ADA138 XLR male XLR male adapter    

Devine voldoet ook met dit verloopje weer aan het verwachtingspatroon van de gebruiker: prima kwaliteit, betere prijs. U vindt aan beide kanten van dit verloopje een male XLR-aansluiting.

Product
Showtec Dekomolton 3x60m lichtgrijs    

Dit lichtgrijze theaterdoek wordt ook voor fotografie gebruikt om een egaal grijze achtergrond te creëren, of eventueel met lichte vouwen zoals een gordijn.

Product
Pearl S 041 14 inch bronsgewonden snarenmat 15 draads dik    

Pearl S-041 14 inch bronsgewonden snarenmat 15 draads dik

Meer...

Like ons!

Contact

Voor vragen, adverteerders en feedback; neem contact op met de beheerder.

Onze privacy disclaimer.