maandag apr 27

Hoe versier je een man?

( 20 Stemmen )

Tips!
Hoe versier je een man?

 1. Durf je niet recht in zijn gezicht te zeggen dat je hem leuk vindt doe het dan via e-mail of sms. Zo weet hij meteen waar hij aan toe is en dat vinden mannen prettig. De boodschap moet duidelijk zijn: Je vindt hem leuk en zou hem wel beter willen leren kennen.

 2. Ook mannen zijn erg gevoelig voor lichaamstaal en non-verbale communicatie. Een aanraking en een blik zeggen vaak heel veel. Raak hem eens aan in een gesprek of als hij je aan het lachen maakt. Kruip tegen hem aan in de bank of pak zijn hand tijdens een wandeling. Deze signalen geven aan dat je open voor hem staat en zorgen ervoor dat hij zichzelf ook wat opener opstelt.

 3. En dan het oogcontact... Kijk hem iets langer aan dan gebruikelijk, gooi er een lieve glimlach tegenaan. Kijkt hij dapper terug of doet hij verlegen? In beide gevallen zit je goed. 

Omdat mannen gewend zijn dat er eigenlijk zelden door vrouwen versierd wordt zeggen ze het een aangename verrassing te vinden als een vrouw eens het initiatief neemt. Echter, de praktijk is over het algemeen anders. Veel mannen schrikken hiervan, waardoor je het tegenovergestelde bereikt van wat je wilt: de man trekt zich terug. Dus als je echt goed bent laat je hem geloven dat hij de touwtjes in handen heeft.

 

Bron: http://lust.crumm.nl/template_permalink.asp?id=355

Bax Uitgelicht

Product
Behringer PSU4 EU voeding voor MXB1002, UBB1002 en 1002B    

De PSU4-EU is een bedrijfszekere voeding voor de Behinger MXB1002, UBB1002 en 1002B. Experimenteer niet met voedingen van derden maar ga voor deze Behringer-approved adapter.

Product
Antari Z 8 remote voor Z 1200 MKII    

4 pins XLR afstandsbediening met 10 meter kabel.

Product
Devine JACM 10 signaalkabel mono jack jack 10 meter    

Een scherpe prijs, gecombineerd met een goede kwaliteit, dat kunt u aan Devine wel overlaten. Deze kabel is ideaal voor de wat grotere afstanden, zoals dit voorkomt op podia en grote oefenruimtes.

Product
Electro Voice ELX 118P actieve subwoofer 1 x 18 inch    

De Electro Voice ELX 118P is een 18 inch actieve subwoofer met een ingebouwde digitale versterker van 700 Watt. Dit is de ideale aanvulling op uw ELX 112P of ZLX 12P topkast. Bedoeld voor serieus live-werk on the road.

Product
Neumann U47 Fet grootmembraan condensatormicrofoon    

Neumann brengt de U47-Fet tijdelijk opnieuw uit, een bekende microfoon die de sound van onze hedendaagse popmuziek bepaald heeft. Zangers als Frank Sinatra maakten gebruik van deze mic. Slechts tijdelijk leverbaar!

Product
Fender Bassman 115 NEO basgitaar speakerkast    

Fender Bassman 115 NEO basgitaar speakerkast

Product
Fender Blacktop Telecaster HH Silver RW    

Hij heeft de looks van een Tele, maar de sound van een echte metalgitaar, de Fender Blacktop Telecaster HH. Helemaal klaar voor het ruigere scheurwerk, dankzij de twee alnico humbucker elementen met een extra hoge output.

Product
Nino Percussion NINO551 triangel middelgroot    

Nino Percussion levert met de NINO551 een triangel van 6 inch. Een wereldwijd bekend instrument wat gebruikt wordt in uiteenlopende orkesten. Geleverd inclusief metalen stokje en voorzien van een handig nylon koord.

Product
Penn Elcom microfoon insert 1    

Dit inbouwschuim biedt ruimte voor 8 microfoons en heeft een inbouwmaat van 430 bij 320 millimeter.

Product
Voodoo Lab PPBAR RS 2.1 mm Straight Right Angle 46 cm    

De voedingskabel met 2.1 mm pluggen en standaard polariteit ('center negative') wordt alom gebruikt voor effectpedalen. Deze Voodoo Lab-kabel meet 46 cm en is voorzien van een haakse connector en een rechte connector.

Meer...

Laatste Reacties

 • IJsstapel
  You will obtain a letter explaining that a delivery has been... Bekijk post
  Van Lino
 • Bat-bier
  This is really interesting, You're a very skilled blogger. I... Bekijk post
  Van Damon
 • ABC'en
  Your Gmail account does enable you to select multiple emails... Bekijk post
  Van Danae
 • ABC'en
  Now one with the great popular features of Gmail is that in ... Bekijk post
  Van Cliff
 • ABC'en
  The process is instantaneous when a change is made. Even tho... Bekijk post
  Van Alanna

Aanbiedingen!

Product
Dimavery AC 300 akoestische klassieke gitaar 3 4 naturel    

Deze gitaar is de 3/4 variant uit de AC 300 serie van Dimavery. Wilt u een begin maken om het gitaarspelen onder de vingers te krijgen dan helpt dit instap model u om een goede start te maken.

Product
LEE filter 120 x 50cm 228 brushed silk    

Kwaliteit LEE filtervel in de kleur 228 brushed silk.

Product
Boston FW 1424058 fretdraad 5 meter 6105 stijl narrow jumbo    

Deze vijf meter lange Boston FW-1424058 fretdraad kan gebruikt worden om uw gitaarhals te voorzien van niewe frets. Dit is een goede vervanger voor de 6105-stijl smalle jumbo frets.

Product
Daddario NW028 losse snaar voor ak. en elektrische gitaar    

Is de D-snaar van uw elektrische of akoestische gitaar gebroken? Geen probleem, D'Addario biedt u de NW028. Een losse nikkel omwonden stalen snaar met een dikte van .028 inch. Deze snaar levert een warm en helder geluid.

Product
Sabian HHX 17 inch Evolution Crash bekken    

Sabian HHX 17 inch Evolution Crash bekken

Meer...

Like ons!

Contact

Voor vragen, adverteerders en feedback; neem contact op met de beheerder.

Onze privacy disclaimer.